No tak, włączenie kierunkowskazu automatycznie powoduje u niektórych przeświadczenie o pierwszeństwie na drodze...
Chciałem się pochwalić
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Chciałem się pochwalić
Jak na razie mój rekord.Załączone pliki
-
Komentarz
-
z pod lodu ????
ladna sztuka :diabelski_usmiech gdzie i kiedy go zlapales ????
Pozdrawiam Kuba vel GRUBEER.
Gejsza 6
Komentarz
-
-
Dzida, no co ty za duzy :P nie ma takich haczykow duzych na szczupaka :PPozdrawiam Kuba vel GRUBEER.
Gejsza 6
Komentarz
-
Gadzina wyjęta w Szwecji < Nynashamn > na woblera Jaxon Holo Select Pike 16 cm < imitacja szczupaka, bardzo polecam >. Nie pamiętam dokładnie wagi ale miał albo 9.8kg albo 10.8kg. Z nastaniem sezonu wybieram się po nastepny rekord. Gadzina wyjęta jesienią 2008
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Dzida, :szeroki_usmiech ja tak ze smiechem chodzilo mi o to ze ten szczupak :szeroki_usmiech nie nadaje sie na zywca
sorki za OT
mecholl, nie powiem zazdroszcze :evil: i gratulacje naprawde piekna sztuka
Gejsza 6
Komentarz
-
Dzida, GRUBEER, czy wy także moczycie kija?
Komentarz
-
mecholl, ja to raczej sezonowo jak jestem na urlopie to z Tatuskiem sie wybieramy pomoczyc kija i ostatnimi czasy wedkowanie nawet paro dniowe mozna podsumowac tylko "moczeniem kija " :szeroki_usmiechPozdrawiam Kuba vel GRUBEER.
Gejsza 6
Komentarz
-
I to jest troszkę przykre, stan polskich wód nie ma się najlepiej. Jako, że jeszcze troszkę czasu spędzę w Szwecji będę korzystał ile się da. Tak z ciekawości może wiesz ile wynoszą obecne składki na kartę wędkarską?
Komentarz
-
mecholl, hmmmm jak sie dowiem to napisze ci pw bo ostatnie 3 sezony Tatko mi oplaca
Gejsza 6
Komentarz
-
To ..... na agregat i kuszę potrzebna jest składka ? :shock: :wink:Zamieszczone przez mechollTak z ciekawości może wiesz ile wynoszą obecne składki na kartę wędkarską?
Komentarz
-
Komentarz
-
Taką składkę można opłacić w każdym zaprzyjaznionym kole kłusownika :szeroki_usmiechZamieszczone przez greszczynTo ..... na agregat i kuszę potrzebna jest składka ? :shock: :wink:
Komentarz
-
Właśnie spieniężyłem Swoją książeczkę SKO i ......zakupiłem BAITRUNNER-a AERO GTR 8000C 8)Zamieszczone przez mechollgreszczyn napisał/a:
To ..... na agregat i kuszę potrzebna jest składka ? :shock: :wink:
Taką składkę można opłacić w każdym zaprzyjaznionym kole kłusownika :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Przypomniałem sobie o temacie więc dokładam coś nowego z ostatniej niedzieli. Szkoda, że byłem bez aparatu jak padł rekord tzn.122cm. Akurat zakupiłem nową wędkę < dragon silver edition 270cm wyrzut 30-80 gr. < nawiasem mówiąc polecam ten kijek, fajnie pracuje > i od razu można powiedzieć być chrzest.Załączone pliki
Komentarz
-
Kolega ostatnio wyłowił sumika 155cm, po czym jak miesiąc później wyciągnął 105cm-trowego nie było to dla niego niczym nadzwyczajnym
hehe.
Była Octavia II Tour kombi (sprzedana)
Komentarz
-
mecholl, zacna sztuka :shock:
superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Grubeer[/
Kiedyś w pończochy takie sztuki wchodziły
że palce lizać :diabelski_usmiech
Komentarz
-

Komentarz